O NAMA

Preduzeće SSAMplast d.o.o. tržišni uspjeh potvrđuje širokom listom zadovoljnih klijenata iz oblasti energetike, rudarstva, drumskog saobraćaja, sporta i ugostiteljstva. Preduzeće je u privatnom vlasništvu i osnovano je 1981. godine kao samostalna radnja.Cijelim tokom poslovanja veliku pažnju posvećivali smo razvoju. Uspješno smo certificirani i posjedujemo TÜV SÜD, te certifikat XL CODE.

Profesionalna usluga

Svoje proizvodne procese temeljimo na profesionalnom odnosu svih zaposlenika, te permanentnoj edukaciji u struci.

EDUCIRANI TIMOVI

Samo najbolji u struci su sa nama ! Naš odnos sa korisnicima, upravljanje ljudskim resursima i etičnost poslovanja, naši su glavni aduti.

ISKUSTVO I POVJERENJE

Poslovanjem od davne 1981. godine, iskustvom i povjerenjem koje smo stekli kod naših klijenata, nametnuli smo se kao lider u BiH.

ZADOVOLJNI KLIJENTI

Vaše povjerenje i osmijeh na licu nakon završenog posla, su nam od neprocjenjive važnosti. Zbog toga vas pažljivo slušamo!

LIDER U BOSNI I HERCEGOVINI

Nudimo veliki izbor boja, kratke rokove izrade sa vrhunskim strojevima za zavarivanje plastificiranih tkanina. Također u našim pogonima izrađujemo i ostale ne tipske proizvode iz tehničkih tekstila.

USLUGE

Nudimo Vam veliki izbor proizvoda od materijala kao što su plastificirane tkanine, tehnički tesktil, PVC platna, PVC folijea, mesh, papir, itd. Neki od proizvoda koje nudimo su ventilacijske cijevi, kamionske cerade, tende, bilbordi, digitalna štampa itd.

PONUDA

Na našoj web stranici možete pogledati dio radova koje smo uspješno završili. Ukoliko Vam treba oslikavanjke cerade, dopadljiva i funkcionalna tenda, totem za benzisku pumpu i sl. stojimo Vam na raspolaganju 24/7.

KONSULTACIJE

Ukoliko tačno znate šta Vam treba ili ukoliko imate tehničko, dizajnersko ili bilo koje pitanje, osjećajte se slobodni da nas kontaktirate putem telefona ili emaila u svakom trenutku. Naše stručno osoblje rado će odgovoriti na svaki Vaš upit.

DIZAJN

Izradu kamionske cerade, tende, totema ili bilo kojeg proizvoda koje nudino, možemo uraditi prema Vašem dizajnu ili Vam predložiti dizajn koji će najbolje predstaviti Vašu kompaniju i biti u skladu sa principima tržišne neverbalne komunikacije.

IZRADA

Nakon što s Vama usaglasimo dizajn, dimenzije i vrstu materijala, pristupamo realizaciji dogovorene usluge/proizvoda, krajnje profesionalno, svaki put. Proizvodni procesi su okrenuti prema interesima kupaca u duhu ISO standarda.

SARADNJA

Misija preduzeća je proizvodnja kvalitetnih proizvoda i usluga za zadovoljnog kupca, uživanje u poslu kojim se bavimo i biti ponosni na svoj rad. Od svog osnivanja davne 1981. godine, preduzeće vjeruje u vrijednosti i načela za koje vjeruje da su temelji dosadašnjeg i budućeg uspjeha.

Očekujemo Vaš poziv, tu smo za vas!

Ukoliko imate dodatna pitanja o uslugama koje pružamo, trebate informacije o cijeni ili želite dogovoriti sastanak slobodno nas kontaktirajte putem naše kontakt forme na linku ispod!

TRADICIJA OD 1981. GODINE

Preduzeće SSAMplast d.o.o. je preduzeće u privatnom vlasništvu i osnovano je 1981. godine kao samostalna radnja i čitavim tokom poslovanja veliku paznju posvećivalo je razvoju. Osnivač preduzeća je gosp. Mehmdalija Kantić i osnovne djelatnosti preduzeća su proizvodnja kamionskih cerada, tendi, natpisa, digitalna štampa kao i proizvodnja ventilacionih cijevi za rudnike i tunele te natkrivanje sportskih terena za mali nogomet, tenis i karting.

Sve što radimo je 100%

Od svog osnivanja davne 1981. godine, vjerujemo u vrijednosti i načela koji su temelji dosadašnjeg i budućeg uspjeha. Posjedujemo TÜV SÜD, te certifikat CODE XL.

100%

Proizvodnja kvalitetnih proizvoda i usluga za zadovoljnog kupca.

100%

Kvalitetni proizvodi i najveća moguća razina podrške krajnjim korisnicima.

100%

Uživanje u poslu kojim se bavimo i ponosni na svoj rad.

100%

Zapošljavamo najbolje ljude i poslujemo po etičkim načelima.

100%

Poštenje i besprijekornost u svakom poslovnom kontaktu.